Уважаеми Д-р Кременски,
Бременна съм в 15 г.с., но с кървене и лежа от 3 седмици в Стара Загора.Понеже живея постоянно в София - наблюдаващият ме лекар е д-р Петров от 1 АГ - Св.София. В Стара Загора съм от 1 седмица и все още не съм посещавала лекар тук.
В момента съм в 15 г.с., но лежа и се страхувам да пътувам до София. Моят доктор ме посъветва да си напавя БХС в 17-та седмица при Вас. Прочетох в сайта на лабораторията, че е възможно да се изпрати кръв по куриер до Вас и да получа резултатите в сайта или по телефон, или по пощата.
Мога, също, да изпратя каквото е необходимо на моя мъж, който работи в София и той да го донесе в лабораторията, но имам няколко въпроса:
1. Знаете ли дали в Стара Загора има мед.център, в който могат да ми подготвят формуляра, да ми вземат кръв и да ги изпратят до Вас, или аз сама трябва да си организирам изпращането.
2. Може ли всеки АГ лекар да попълни формуляра - поръчка, който свалих от сайта на лабораторията, след като там има полета, които трябва да се попълнят от АГ специалист по фетална анатомия?
3. Кръвта мога да изпратя в хладилна чанта, заедно с формуляра. Необходима ли е и ехографска снимка на бебето? В сайта пише, че кръвта трябва до 15 4аса да стигне до Вас, но аз се опасявам, 4е ако използвам куриер, може да се надвишат тези 15 4аса? Как да процедирам в този случай?
4. Може ли след като излязат резултатите, да Ви се обадя по телефон, или да Ви пиша по мейл, за да ми обясните накратко какво означават резултатите ми и дали са притеснителни?
Аз съм на 28 години, нямам предишни бременности или аборти, няма в рода ни хора с генетични увреждания.
Ще Ви бъда много благодарна, ако получа Вашия отговор, времето ме притиска, а с това кървене не смея да ставам от леглото.
Благодаря предварително,
Стелиана Дончевска